Çorum'da Bahabey Caddesi üzerinde yıllardır faaliyet gösteren Çevik Büfe Sayısal Loto, İddaa ve Milli Piyango Bayii, gerek Süper Loto'nun 7 haftadır devretmesi, Sayısal Loto'nun da güz güldürecek bir ikramiye vermesi, gerekse İddia'da futbol ve basketbol maçlarının bol oluşu, milli maçlar nedeniyle hareketli günler yaşıyor.

SÜPER LOTO 20 MİLYONA ÇIKTI

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından her hafta Perşembe akşamı çekilişi yapılan Süper Loto'da 7 haftalık devir sonrasında 18 Ekim Perşembe günü yapılacak olan çekilişte ikramiyenin 21-22 milyon TL’yi geçmesi bekleniyor.

Çevik Büfe sahibi Erdal Çevikgedey, Süper Loto'da bu hafta 17 milyon liranın devrettiğini belirterek, önümüzdeki Perşembe günü verilecek ikramiyenin 22 milyon lira civarında olmasını beklediklerini söyledi.

SAYISAL LOTO YİNE DEVRETTİ

Erdal Çevikgedey, her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilen Sayısal Loto'da ise önceki gün yaşanan devirle birlikte 3.5 - 4 milyon liralık ikramiye beklentisinin olduğunu kaydetti.

Vatandaşların gerek Sayısal Loto'ya, gerek Süper Loto'ya, gerekse Şans Topu, On Numara, İddaa, Spor Toto ve Milli Piyango biletlerine yoğun ilgi gösterdiğinin altını çizen Çevikgedey, Çevik Büfe olarak irili-ufaklı çok sayıda ikramiye ödemesi yaptıklarını dile getirdi.

İDDAA'NIN YERİ AYRI

Çevik Büfe’de İddaa, Milli Piyango, Süper Loto, Toto, Sayısal gibi çeşitli oyunlar oynandığını belirten Çevikgeday, “Son günlerde kuponlarına ikramiye isabet eden müşterilerimize sevindirici paralar ödedik. Zaten İddaa’nın apayrı bir yeri var. Sürekli irili-ufaklı ödemeler yapıyoruz” dedi.

Erdal Çevikgedey, İddaa'da gerek futbol, gerekse basketbol maçlarında çeşitliliğin, oyun zenginliğinin ve listede yer verilen ülke sayısının her geçen yıl arttığını vurgulayarak, sporseverlerin ve zenginlik hayali kuranların hizmetinde olduklarını söyledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim