Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği ve geçen 6 sayıyı bilen çıkmadığı için 18 milyon TL ikramiyesi devreden Süper Lota’da yarın yapılacak olan çekilişte ikramiyenin 22 milyon lirayı geçmesi bekleniyor. İkramiyenin bugün itibariyle 20 milyona yaklaştığını söyleyen Rıfat Büfe sahibi Rıfat Umur, “Perşembe akşamına kadar ikramiyenin 22 milyon TL bulması bekleniyor” dedi.

Rıfat Umur ayrıca bu akşam çekilecek Sayısal Lota’da ve yine aynı akşam çekilecek Şans Topu’nda da 1 milyon TL ikramiye rakamına ulaşılacağını söyledi.

Öte yandan geçtiğimiz aylardan itibaren Süper Loto, Sayısal Loto ve Şans Topu gibi otomatik makinelerde oynanabilen Milli Piyango’da da 80 milyon TL heyecanı başladı. Bugüne kadar merkezi olarak basılarak bayilere ulaştırılan Milli Piyango biletlerinin geçtiğimiz yıl Temmuz ayından beri şans oyunları çekiliş kuponu basılan bayilerde bulunan terminal makinelerinden oynanmaya başlandığını hatırlatan Umur, Milli Piyango’nun yılbaşı biletlerinin de oynanmaya başlandığını hatırlattı.

Bir kişiye 80, toplam ise 436 milyon 540 bin lira ikramiye dağıtılacak olan yılbaşı çekilişi için tam bilet 80, yarım bilet 40 ve çeyrek biletin 20 liradan satışa sunulduğunu anlatan Umur, “Makineden ilk rakam dışındaki 6 rakamı vatandaşımız istediği sayıları seçebilmektedir. Ayrıca vatandaşlar ikramiye çıktığında da yine makinenin ekranından bunu anında görebilmektedir. İsteğe bağlı piyango numarası ile normal biletler aynı çekilişte yer almaktadır. 40 bin TL’ye kadar olan ikramiyeleri de ödeyebiliyoruz” diye konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim