Atatürk İlk-Ortaokulundan Hasan Kocabaş 1. Teog ve 2. Teog sınavlarında bütün soruları doğru cevaplayarak 497.33 puanla Sungurlu birincisi oldu.
Fatih Ortaokulundan Aleyna Düzgün 495.44 puanla Sungurlu ikincisi olurken, Emine Selen Sarıyüce 493.86 puanla Sungurlu üçüncüsü oldu.
Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu dereceye giren öğrencilere ödül verdi. Ödül törenine Şube Müdürleri Yılmaz Karaalp, Şaban Atlı, Okul Müdürleri Mehmet Karacif, Yusuf Erduğan, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.
Ödül töreninde bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, "TEOG sınavında, hem birinci hem de ikinci dönemde çıkan bütün soruları doğru cevaplayarak başarı elde eden öğrencilerimiz Hasan Kocabaş’ı, Aleyna Düzgün’ü ve Emine Selen’i tebrik ediyorum” dedi.
Ayrıca TEOG sınavında başarılı olan öğrencilerimizi ailelerini öğretmenlerini ve okul müdürlerini eğitime katkısı olan herkese teşekkür ediyorum diyen Atcıoğlu, “Umarım hayatlarının bundan sonraki basamaklarında da hep bu başarıları yenileyeceklerdir. Öğrencilerimizin bu başarısı kesinlikle tüm öğrencilerimizi mutlu etmiştir. İnanıyorum ki bundan sonraki suretçe o çocuklarımızda bu zirveye çıkmak için çaba sarf edecekler. Diğer öğrencilerimizi teşvik etmek açısında Öğrencilerimizi çeşitli hediyelerle ödüllendirerek Rekabet ortamını eğitime de taşıma açısından ben örnek olacaklarını inanıyorum" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim