TSO Başkanı Behiç Akkaş ve beraberindeki heyet Kaymakam Mitat Gözen, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, Jandarma Komutanı Üsteğmen Tolga Çiftçi, Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz ve Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Aksakal’ı ziyaret etti.

Görüşmeler sırasında TSO Yönetim Kurulu Başkanı Behiç Akkaş, ilçenin genel durumu ticari ve sanayi yapısı ile Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgiler verdi. Behiç Akkaş, “Demokratik, huzurlu ve sorunsuz bir ortamda seçimlerimizi tamamladık. Odamız yönetici kadrolarında görev alacak arkadaşlarımızın görev dağılımını yaptık. Artık bundan sonra şehrimizin ekonomik ve sosyal hayatına yönelik çalışmalar yapmak için kollarımızı sıvadık. Sungurlu ortak paydası ve menfaati etrafında hareket ederek, hep birlikte şehrimizi geleceğe taşıyacağız.” dedi.

Behiç Akkaş, ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına dönük; gerek kamu, gerek özel sektör ve gerekse sivil toplum kuruluşları tarafından gerçekleştirilecek yatırım ve hizmetlerin artırılması için gayret göstereceklerini vurguladı.

Kaymakam Mitat Gözen, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, Jandarma Komutanı Üsteğmen Tolga Çiftçi, Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz ve Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Aksakal, TSO heyetine yeni görevlerinde başarılar dileyerek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim