Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürbüz, Nisan ayında yapılan seçimlerde yönetimi devraldıklarını hatırlatarak, ilk yaptıkları toplantıda meclis ve yönetim kurulu üyelerinin huzur hakkı parası almaması önerisinin oy çokluğu ile kabul edildiğini belirtti.

Sungurlu Ticaret Borsası’nın meclis ve yönetim kurulu üyelerinin, bundan böyle huzur hakkı adı altında oturum parası almayacaklarını vurgulayan Kürbüz, Borsa’nın meclis ve yönetim kurulu üyelerinin çalışmalarını bundan sonra hiçbir para almaksızın gönüllü olarak sürdüreceklerini ifade etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) üyesi 365 oda ve borsa arasında çok sayıda borsanın meclis ve yönetim kurulu üyelerinin huzur hakkı parası almadıklarını kaydeden Mustafa Kürbüz, Sungurlu Ticaret Borsası meclis ve yönetim kurulu üyelerinin bundan sonra para almadan Sungurlu için gönüllü olarak çalışacaklarını bildirdi.

Mustafa Kürbüz, ayrıca toplantılarda huzur hakkı alınmaması yönündeki önerisini oy çokluğu ile kabul eden Ticaret Borsası meclis ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Behiç Akkaş’ın önerisi ile meclis ve yönetim kurulu üyeleri de huzur hakkı ücretini almama kararı aldı. (Sungurlu Gazetesi)

Editör: TE Bilisim