Şekerbank’ın şube kuruluş yıldönümlerine özel geliştirdiği “Hemşerim Kredisi” ile esnaf ve küçük işletme segmentinde yer alan müşterilerin nakit ihtiyaçlarını uygun faiz, vade ve taksit erteleme imkanıyla karşıladığı belirtildi. Buna göre “Hemşerim Kredisi” kampanyası, Banka’nın uzun yıllardır aynı yerde hizmet veren köklü şubelerinin kuruluş yıldönümlerinde bölge esnafına ve küçük işletmelere özel düzenlendiği dile getirildi.
Çorum’da 2009 yılından bu yana hizmet veren Şekerbank Sungurlu Şubesi’nde de “Hemşerim Kredisi” kampanyası, 2 - 21 Eylül 2016 tarihleri arasında devam ediyor. Kredi faizlerinde en az yüzde 20 oranında indirim fırsatı sunulan kampanya kapsamında, 24 aya kadar vade uygulanıyor. İsteyenlerin taksitlerini 3 ay erteleyebileceği kampanyada, 30.000 TL’ye kadar kredi talepleri karşılanıyor.
Konuyla ilgili bankadan yapılan açıklamada Türkiye genelindeki 273 şubesinin, 40’ı 50 yaş üzerinde, 85’i ise 40 yaş üzerinde olan Şekerbank’ın “Anadolu Bankacılığı”ndaki uzmanlığı doğrultusunda bulunduğu bölgeye özel yerel çözümler sunmaya devam edeceği vurgulandı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim