Sungurlu’nun tanınmış siyasetçilerinden, merhum Abdullah Kıyak’ın oğlu, siyaset bilimci Ali Osman Kıyak, memleketinde geniş destek görüyor.
Sungurlu’nun sivil toplum kuruluşlarında “Sungurlu milletvekili istiyor” sloganı yaygın olarak kullanılmaya başlandı.
Kıyak, Sungurlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyareti sırasında, esnafın ve KOBİ’lerin desteklerden sonuna kadar yararlanması için elinden geçen çabayı göstereceğini belirtti. Oda Başkanı Kayaer ise, Sungurlu esnafının kullandığı kredinin 10 milyon lirayı geçtiğini, Sungurlu esnafı olarak, milletvekili aday listesinde Sungurlu’nun hakkının teslim edileceği umudunda olduklarını, bu takdirde hangi partiye mensup olursa olsun tüm seçmenlerin destek vereceğini söyledi.
Sungurlu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaretinde de Ali Osman Kıyak’a büyük ilgi gösterildi.
Kamyoncu esnafının samimi desteğinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Kıyak, “Bu birlik-beraberlik ve kararlılık, inanıyorum ki Sungurlu’ya hizmet olarak dönecektir” dedi.
Sungurlu Terziler, Berberler, Lokantacılar ve Kahveciler Odası yöneticileri de, Sungurlu’nun artık Meclis’te temsil edilmesini istediklerini belirterek, “Sesimizi gür şekilde duyurmaya kararlıyız” dediler.
Aday Adayı Ali Osman Kıyak’ın Sungurlu Ziraat Odası’nı ziyareti de son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.
Sungurlu Barajı’nın bir an önce yapılarak sulu tarıma geçilmesi için elinden gelen gayreti sarf edeceğini belirten Kıyak, Sungurlu çiftçisinin daima yanında olacağını ifade etti.



Editör: TE Bilisim