Sungurlu'da faaliyet gösteren Sun-Ka Kağıt Sanayi, KOSGEB'in işletmelerin kurumsallaşması ve markalaşmasının desteklenmesi amacıyla açtığı KOBİ Proje Destek Programından yararlandı.
SUN-KA Kağıt Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Öztekin, yaptığı açıklamada, yıl başında toplam bütçesi 100 milyon liraya çıkarılan KOBİ Proje Destek Programı Proje Teklif Çağrısının yapıldığını hatırlattı. KOBİ'lere 150 bin liraya kadar destek sağlanan hibe programı ile işletmelerin kurumsallaşması ve markalaşmasının desteklenmesinin amaçlandığını belirten Öztekin, KOBİ'lerin sağlıklı bir biçimde büyüyebilmesi, daha uzun ömürlü olabilmesi ve ekonomideki etkinliklerinin arttırılabilmesi için özellikle yönetim becerilerinin ve kurumsal yetkinliklerinin geliştirilmesinin büyük önem arz ettiğine dikkati çekti.
Öztekin, Sun-Ka olarak hazırladıkları proje ile KOBİ Proje Destek Programından yararlanma hakkı kazandıklarını söyledi. Sun-Ka olarak teknolojiyi de yakından takip ederek tüm yeniliklere açık olduklarını ifade eden Öztekin, marka olarak sektörün lideri olmak için emin adımlarla ilerlediklerini vurguladı.
(Recep ŞEYHOĞLU)
 
Editör: TE Bilisim