Tekvizyon Danışmanlık sahibi Tuğba Körözlü, yaklaşık 10 yıldan beri ürün ve sistem belgelendirme işlemlerini başarıyla yürüttüklerine dikkati çekerek, firma olarak başta ISO kalite yönetim ve çevre yönetim sistemi belgeleri, TSE ve TSEK uygunluk belgeleri, CE ve G işaretlenmesi, marka tescil ve patent belgeleri ile devlet desteklemeleri olmak üzere birçok alanda hizmet verdiklerini söyledi.
Firma olarak hizmet alanına FSC belgesini sağlama konusunu da eklediklerini vurgulayan Körözlü, firmaların tanınırlık yanında farkındalık yaratma çabalarının özellikle piyasanın durgun olduğu dönemlerde pazar paylarını artırmak için önemli olduğunun altını çizdi.
Bu kapsamda Sungurlu’da faaliyet gösteren sektörünün öncülerinden Sun-Ka Kağıt Sanayi Ticaret Ltd. Şti. ile Larton Ambalaj Sanayi ve Ticaret AŞ. firmalarına danışmanlık yaparak, FSC belgesini kazandırdıklarını dile getiren Körözlü, FSC belgesi ile firmaların uluslararası tanınırlıklarını artırarak profesyonel imaj ve prestijini bir üst sınıfa taşıdıklarını kaydetti.
Körözlü, Tekvizyon Danışmanlık olarak tüm kişi, kurum ve kuruluşlara hizmet alanları giren her konuda destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim