Sungurlu’da üretim yapan Sun-Ka Kağıt ve Larton Ambalaj firmalarının Yönetim Kurulu Başkanı S. Zeki Öztekin ve Genel Müdür Levent Öztekin, dünyada ve ülkemizde yaşanan ekonomik gelişmelere dikkat çekerek, “Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu ekonomik süreç, dövizdeki dalgalanmalar ve enflasyon artışı, tüm reel sektör işletmelerini derinden etkilemiş, herkesin alım gücünü de azaltmıştır. Bizler, şirketimizin en değerli kaynaklarından biri olarak gördüğümüz, yol arkadaşlarımız çalışanlarımızı, bu zor zamanda yalnız bırakmamak, en azından bu kış aylarını daha rahat geçirebilmelerine katkıda bulunabilmek için tüm çalışanlarımıza ikramiye ödeyerek, birlikte ve omuz omuza bu dönemi atlatmayı istedik.” ifadesini kullandılar.

Zeki ve Levent Öztekin, ortak açıklamalarını şöyle sürdürdüler:

“Amacımız, kapasite kullanım oranlarımızı artırarak, ihracat yaptığımız ülke sayısını 28’den 40’a çıkarmaktır. Bu hedefi, iyi günde kötü günde bizlerle birlikte olan çalışanlarımızla, takım ruhu içinde en kısa zamanda gerçekleştirmek ve ülkemize daha fazla döviz kazandırmak istiyoruz.

Bugünlere gelmemizde önemli katkıları olan çalışanlarımızla bir aile olarak, yine beraberce daha da çok çalışarak yaşanan bu zorlukların da üstesinden geleceğimize inancımız tamdır.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim