Rukiye - Emin Çağdaş çiftinin kızları Sümeyra ile Satı - Cemil Uysal çiftinin oğulları Caner, görkemli bir düğün töreni ile dünyaevine girdi. Genç çiftin düğünleri Mecitözü İlçesi'ne bağlı Körücek Köyü'nde gerçekleştirildi.
Yemekli olarak düzenlenen düğün programı oldukça görkemli, bir o kadar da coşkulu geçti. Genç çiftin balosu ise yoğun bir katılımla Vadi Düğün Salonu’nda yapıldı. Müzikli eğlencelerle başlayan düğün töreni, pasta kesilmesi ve çeşitli oyunlarla devam etti.
Davetliler de Sümeyra – Caner çiftinin mutluluğuna ortak oldu. Davetliler, geç saatlere kadar halay çekerek, dans ederek, çiftetelli oynayarak mutluluklarını dışa yansıttılar. Düğüne; bazı daire müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
GELİN VE DAMADA ÖNEMLİ HEDİYELER
Öte yandan düğünde ilginç bir sürpriz yaşandı. Barselona’da oynayan ünlü futbolcu Arda Turan’a hayran olan damat Caner Uysal güzel bir sürprizle karşılaştı. Milli futbolcu Arda Turan damada kendi imzalı formasını gönderdi. Forma düğünde alkışlar arasında damağa teslim edildi.
Ayrıca düğüne ByXpress Türkiye Satış ve Pazarlama Sorumlusu Siracuddin Çağlar ile ByXpress'in önde gelen temsilcilerinden Nazim Durak da katıldı. ByXpress'in Türkiye'de de başlamasını ve hızla büyümesini sağlayan Siracuddin Çağlar, gelin ve damada Bitcoin, MobileCoin veya Kripto Para olarak da adlandırılan elektronik para hediye ettiler. Çağlar, hediyesini elektronik ortamdan damadın telefonuna gönderdi.
ÇORUM HABER, Çağdaş ve Uysal ailelerini tebrik eder, Sümeyra – Caner çiftine ömür boyu mutluluklar diler.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim