STK temsilcileri, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Milliyetçi Hareket Partisi Çorum teşkilatlarının demokrasi nöbetlerine vermiş olduğu destekten dolayı İl Başkanı Mehmet Akif Aras ve yönetimine teşekkür etti.
İnsani Değerler Platform dönem sözcüsü Zekin Kanbur, yaşanan süreçte siyasi parti temsilcilerinin vermiş oldukları birlik ve beraberlik mesajlarına İnsani Değerler Platformu olarak canı gönülden katıldıklarını söyledi. Kanbur, “Bu ülkede yaşayan insanlar olarak her ne kadar da ayrı düşüncelere hizmet edilse de, bizlerin bir bahçenin çiçekleri olduğumuzu bir daha meydanlarda yaşayarak görmüş olduk” dedi.
Ziyaret sırasında konuşan Cihannuma İl Temsilcisi Halil İbrahim Aşgın da, 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimi sırasında Ülkücülerin vatanseverliliklerini meydanlara inerek gösterdiğini söyledi.
Meydanlarda ki insanların bir eliyle Rabia, diğer eliyle Bozkurt işareti yaptıklarını belirten Aşgın, bu ülkede yaşayan namuslu insanların birlikte hareket etmek zorunda olduğunun altını çizdi. Aşgın, mukaddesat duygularına sahip çıkma konusunda bütün siyasi görüşlerin meydanlarda birlikte hareket ettiğini kaydetti.

“DARBECİLER BİZLERİN EZELİ VE EBEDİ DÜŞMANLARIDIR”
15 Temmuz askeri darbe girişimi bertaraf edilmişse de, yankı ve artçı sarsıntılarının hız kesmeden, hatta artan oran ve kıvamda devam ettiğini belirten MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, milletin varlığına biçilen kefeni son anda yırtıp attığını dile getirdi. 15 Temmuz gecesi, aziz vatanın tepesinde kanunsuz uçak uçurup helikopter gezdirenlerin Haçlı işbirlikçisi olduğunu söyleyen Aras, küresel vahşet projelerinin toplumun içine kadar uzanmış maşalar olduğunu dile getirdi. Bu maşaları tutan ellerin kirli, kanlı ve hepsinin Türklüğün de, Müslümanlığın da ezeli ve ebedi düşmanları olduğunu kaydeden Aras, Paralel devlet yapılanmasının tüm unsurlarının tespit edilmesi gerektiğini ifade ederek, “Her yönüyle analiz edilerek araştırılmalı ve hepsi birden adaletin önüne çıkarılmalıdır. Bu yapılıyorken, masumların hakkını gasp etmek, suçsuz günahsız insanımızı mağdur etmek en az terör örgütünün zalimliği kadar tehlikelidir” dedi.
Editör: TE Bilisim