Mağazanın Cumartesi günü gerçekleştirilen açılış törenine Çorum Belediye Başkan Yardımları Turhan Candan ve Alper Zahir’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Yeniyol Mahallesi, Azapahmet Sokak, 8 numarada (Işın Göz Merkezi yanında) bulunan mağazanın açılış kurdelesi okunan duanın ardından Başkan Yardımcıları Candan ve Zahir tarafından birlikte kesildi.
Firma Genel Müdürü Alparslan Şahin, WaterFresh’in su arıtma sistemleri alanında Çorum’un tek markası konumunda olduğunu belirterek, daha önce Osmancık Caddesi, Ulucami karşısında faaliyet gösteren firmanın 15 yıllık bir tecrübeye sahip olduğunu söyledi.
Ürünlerinin yüzde yüz yerli üretim olduğunun altını çizen Alparslan Şahin, “TSE, CE ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgelerine sahip bir firmayız. İmalatın yanı sıra toptan ve perakende satış ve servis hizmeti de sunmaktayız. Çorum dışında bölgemizdeki Samsun, Tokat, Amasya, Yozgat, Çankırı, Kastamonu ve Kırıkkale illerine de hitap ediyoruz. Amacımız bu alanda önce Türkiye’de, hemen ardından dünyada söz sahibi bir marka olmak.” diye konuştu.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim