15 Aralık 2018 tarihinde düzenlediği basın toplantısı ile yeniden Bahçelievler Muhtarlığı’na adaylığını açıklayan Hasan Kızıltepe, seçim çalışmaları kapsamında ÇESOB, Emekliler Derneği, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği Çorum Şubesi’ni ziyaret etti.

Çalışma arkadaşları Hasan Bulut, Ahmet Bağrıcı, Necip Türkmen, Sefa Gürlek ve Turgay Keskin ile birlikte seçim çalışmalarını başlatan Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, ilk olarak Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür’ü makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

“EMEKLİLERİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Daha sonra Emekliler Derneği Çorum Şubesi’ne geçen Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe ve beraberindekiler, Şube Başkanı Hıdır Kınıklı’yı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Dernek çalışmaları hakkında Kınıklı’dan bilgiler alan Kızıltepe, Çorum’un en büyük mahallelerinden biri olan Bahçelievler’de de çok sayıda emeklinin yaşadığını belirterek, “Emeklilerimize sahip çıkmak, hepimizin görevidir” dedi.

“HER ZAMAN ŞEHİT AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ”

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalle İdareler Seçimleri’nde Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı’na yeniden aday olan Hasan Kızıltepe, daha sonra da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Galip Deniz ile bir süre görüştü.

Kızıltepe, “Herkes bilsin ki, biz hepimiz şehit ailesiyiz. Bu ailenin acıda, tasada, elemde bir fertleriyiz. Şehitlerimizin sayesinde bağımsız bir toplumda barış içinde bir arada yaşıyoruz. Şehitlerimizi her daim kalbimizde yaşatmaktayız. Her zaman şehit ailelerimizin yanındayız” dedi.

Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Galip Deniz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kızıltepe ve heyetine teşekkür etti.

“ADD, ÇORUM’DA ÖNEMLİ BİR ÇEKİM MERKEZİ”

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, son olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Çorum Şubesi’ni ziyaret ederek, Şube Başkanı Uğur Demirer ile görüş alışverişinde bulundu. Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Çorum’da da önemli çalışmalara imza attığına dikkat çeken Kızıltepe; ‘Şube Başkanımız Sayın Uğur Demirer’in şahsında tüm dernek yöneticilerini kutluyor, her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyoruz.’ şeklinde konuştu.

ADD Şube Başkanı Uğur Demirer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Kızıltepe ve ekibine seçim çalışmalarında başarılar diledi.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim