Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi Başkanı Kâzım Sekili, derneğin kuruluşundan bu yana yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verdi. Eğitim, kültür, sanat alanında ilçede çok güzel çalışmalara imza attıklarını belirten Sekili, “İyi bir ekibimiz var. Ekip arkadaşlarımızın fedakârca çalışmaları neticesinde güzel işlere imza atıyoruz” dedi.
Sivil Toplum Kuruluşlarını çok önemsediğini belirten Ak Parti Çorum Eski Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, kendisinin de yıllardır sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik dâhil her kademesinde bulunduğunu söyledi. Bir yerde güçlü sivil toplum kuruluşlarının bulunması o şehir için bir avantajdır” ifadelerini kullandı. Derneğin Genel Başkanı Ekrem Erdem ile de tanışmalarının uzun yıllara dayandığını belirten Ali Yüksel Kavuştu, derneğin Osmancık’ta güzel faaliyetler yapmasından çok memnun olduğunu belirtti.
26.Dönem Ak Parti Çorum Milletvekili adayı Bekir Horuz, “Derneğimizi ve faaliyetlerini her hafta yakından takip ediyorum. Yönetimde bulunan arkadaşlarımızla istişarelerimiz oluyor. Güzel işler gerçekleştirdikleri için derneğin yönetimini ve üyelerini tebrik ediyorum. Maddi ve manevi olarak buradaki arkadaşlarımın her zaman yanındayım. Yeter ki insanımıza hizmette devam etsinler” diyerek, dernek yöneticilerine teşekkür etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim