Gerçekleştirilen ziyarette Okul Müdürü Murat Terlemez, okul ve okulun işleyişi hakkında İl Milli Müdürü Yakup Sarı’yı bilgilendirdi. Okulun imkanlarından, yapılan eğitimlerden ve faaliyetlerden bahsedilirken, beden eğitimi öğretmeni Ali Korkmaz, okuldaki sportif faaliyetler ile Çorum ve ülke sporuna kazanım sağlayan başarılar ile ilgili bilgiler verdi. Aynı zamanda beraberindeki sporcu öğrencilerden Güreş Balkan Şampiyonu Yusuf Eryücel, Güreş Avrupa Şampiyonu Eren Uzun ve Masa Tenisinde Türkiye Şampiyonu Umut Baha Dursun’un başarılarından ve maçlara hazırlanma sisteminden bahsedildi.

Çorum Spor Lisesi e-Twinning proje yürütücüsü aynı zamanda “Tarih Kokan Çoraplar” projesinin Çorum İl Koordinatörü olan Matematik Öğretmeni Çağlar Aktürk de proje hakkında bilgilendirmede bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, kazanılan sportif başarılar ve yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Okul Müdürü Murat Terlemez, öğretmenler ve öğrencilere başarı temennisinde bulundu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim