Karanfil dağıtımı öncesinde parti binasında bir açıklama yapan Saadet Partisi Çorum Kadın Kolları Başkanı Nesibe Zorlu, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın pek çok yerinde ve ülkemizde, çeşitli etkinliklerle kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, yine kendi sistemlerinin ürettikleri sorunları, kendilerince ortaya atılan çözümlerin konuşulduğu geniş katılımlı toplantılar düzenlenmesi şeklinde gerçekleşiyor. Bu toplantılar istatistikî bilgilerin paylaşılması ve modern dünyanın ruhuna uygun farkındalık oluşturma yarışı şeklinde geçiyor” dedi.

Temenni ve uğraşlarının yeryüzünde şiddetin ve insanın insana olan zulmünün son bulması olduğunu kaydeden Zorlu, “Kadını, erkeği, genci, yaşlısı ile milletimizin bütün fertlerinin yaşadığı problemlerin çözümü ancak, kendi görüşleri olan Milli Görüş’tedir. Bağımsız ve bağlantısız programı plan ve projeleri olan Saadet Partisi’nde ve onun engin tecrübeye sahip inançlı-kararlı kadrolarındadır.

Saadet Partisi kadın kolları olarak; Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile kadın-erkek tüm halkımıza “Yaşanabilir Bir Türkiye”, “Yeniden Büyük Türkiye” ve “Yeni Bir Dünya”nın kurulmasında var gücümüzle çalışma sözü veriyor, saadetli günler diliyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.

Yapılan basın açıklamasının ardından Gazi Caddesi üzerinde çiçek dağıtımı yapıldı.

(Emre URAL)

Editör: TE Bilisim