Destek Hizmetleri Müdürü Leyla Sayın yönetimindeki komisyon 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne personel hizmet alımı ihalesi gerçekleştirdi.

Belediye tarafından belirlenen sınırlar içinde 1 Nisan 2017-31 Mart 2018 tarihleri arasında Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yapacağı sosyal faaliyetlerde çalışacak olan 34 personel için düzenlenen ihaleye 17 firma katıldı. Alınacak personelin 1 tanesi yönetici, 1’i ekip başı, 5 adet sürücü, 5 adet dağıtım elemanı, 16 adet temizlik görevlisi ve 6 adet gıda bankası elemanı olarak istihdam edileceği belirtildi.

Belediye Meclis Salonu’nda saat 11.00’de başlayan ihalede ilk olarak katılımcı firmalar Mahbur Grup, Kırbaç Grup, Zer Sosyal Hizmetler, Kırsa İnşaat – Cüneyt Kırboğa iş ortaklığı, Aypars Sosyal Hizmetler, Lider Kurumsal – Özkan Karahasan ve Beka Kurumsal iş ortaklığı, Vuslat Elektrik, Prestij Hizmet - Relaks Medikal iş ortaklığı, Makel Temizlik, Almina Organizasyon, Lütfi Karakuş Kuruyemiş, Grup Atak-MEÇA Grup Ticaret İş ortaklığı, Demiray Temizlik, Hititya Yemek, Paşa Temizlik Mehmet Ali Yıldırım, Harman Tur İnşaat ve Yamapa Yapı Malzemeleri firmalarının zarfları ve belgeleri incelendi.

Yaklaşık maliyetin 1 milyon 153 bin 047 TL olduğu ihalede Makel Temizlik 1 milyon 119 bin 449 TL, Almila Organizasyon ise 1 milyon 140 bin 840 TL teklif sundu. İhaleye katılan 15 firma ise 1 milyon 119 bin 463 TL 44 kuruşluk teklif verdi.

İhale Komisyonu Başkanı Leyla Sayın firmaların evraklarının incelenmesinden sonra puanlamalarına bakılacağını ve daha sonra ise kura için gün belirleyerek sonucun bildirileceğini ifade etti.

(Volkan SINAYUÇ) 

Editör: TE Bilisim