ÇORUM HABER dostlarından Osman Samsunlu’nun, yaklaşık 2.5 yıl sonra sosyal medyada paylaşmasıyla, bu yazı yeniden hatırlandı. Yine ÇORUM HABER dostu pek çok kişiden de, bu yazıyla ilgili değerlendirmeler geldi. Bu yorumlardan bazılarını, (kendilerinden izin alınmadığı için soy isimlerini gizleyerek) aktarmak istiyoruz. (Haber Merkezi)

*

Mehmet Yolyapar, Çorum ve Çorumlular için büyük bir değerdir. Kişiliği ve kimliğiyle, müstesnadır. Yapıcı ve yaratıcılığıyla…Hep aynı çizgide yürüyen Sayın Yolyapar’a başarılarla dopdolu nice yıllar diliyoruz.

Güzel insan, iyi ki varsın.

Mukaddes A.

*

Yolyapar gazetecilik hayatında 47 yılı bitirdi. Özenilecek bir başarı, Ortaokulu, Lise’nin bodrum katında okurken tanıştığım değerli arkadaşıma sağlık diliyorum. Çorum’un sosyal ve kültürel yaşamında hep varsın ve var olacaksın.

Selam olsun sana.

Mustafa Ö.

*

Dürüstlüğün kalesi yiğit insan, selam sana.

Satılmış K.

*

Yolyapar, Çorum için bir şans. Toplumsal önderlik yaparken, kişisel çıkar gözetmemesi, yayın ilkeleri içinde, kişilerle uğraşmak yerine sorunlara odaklanması yansızlığının göstergesidir. En belirgin özelliği, kamuoyu yaratmadaki ustalığı, bürokratlar ve siyasiler üzerindeki güvenilirliğidir. Çorum’a gelen yöneticilerle ve Çorumlu olup da öne çıkan herkesle sıcak ilişkileri sürdürür. Sorunu olan her kişinin siyasilerden bile önce başvuru adresidir.

Çok okuması ve kendini güncellemesi takdire şayandır.

Tanımış olmaktan onur duyuyorum.

Selda’nın “Yaz gazatacı yaz!” dediği gibi, yazdıkça ses getirensin.

İyi ki varsın.

Aydın Ü.

*

Allah hayırlı ömürler versin.

Sefer K.

*

Güzel insan, can dostum, özledik.

Antalya’ya bekliyorum.

Adil B.

*

Hakikaten şapka çıkarılması gereken kişi.

Hakikaten Çorum sevdalısı.

Kardeşimi kutluyorum.

Kenan D.

10 Mart 2015

Editör: TE Bilisim