Geçtiğimiz haftalarda yapılması planlanan ancak ertelenen ziyaret bugün yapılacak. Sosyal Güvenlik Müsteşarı Erdem’e ziyarette SGK Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Yılmaz, ÇSGB İş Teftiş Kurulu Başkanı Hulusi Ay, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Bekir Aktürk ve SGK Daire Başkanı Harun Uzun eşlik edecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun 6 Ocak 2017 tarihinde Konya’dan kamuoyuna duyurduğu “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında yapılması planlanan ziyarette Müsteşar Erdem ilk olarak SGK ve İŞKUR’u ziyaret edecek.

Valilik ziyareti ile devam edecek programda daha sonra SGK İl Müdürlüğü’nde basın toplantısı yapılacak. Toplum yararına program ve işbaşı eğitim programı ile işe yerleştirilen, açık işe yerleştirilen ve engelli işçilerden oluşan işçi grubu ile yemeğin ardından Çorum’da işçiler, işverenler, Ticaret ve Sanayi Odaları ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları, Ticaret Borsası yöneticileri, işçi sendikaları yöneticileriyle bir toplantı yapılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Erdem ile beraberindeki heyetin Çorum programı emekli, asgari ücretli, engelli, gazi, şehit yakını, hibe kapsamında iş kuran engelli, iade kapsamında tıbbi cihaz kullanan hastalar, organize sanayi bölgesi yönetimi ve iki işyeri ziyareti ile son bulacak.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim