HİTÜ Sosyal Bilimler MYO Yönetim Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi ve Yerel Yönetimler Programı ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu ortak faaliyeti olarak Çorum Ticaret Borsası’na teknik gezi düzenledi.

Sosyal Bilimler MYO’dan 50 öğrencinin katıldığı programda Ticaret Borsası’nın Ürün Analiz Laboratuvarı ve Seans Odası üniversite öğrencilerine tanıtılarak bilgi verildi.

Toplantı Salonu’nda Çorum Ticaret Borsası Genel Sekreteri Funda Öztekin’den bilgi alan ve sorularına yanıt alan öğrenciler, laboratuvarda yapılan ürün analizini de gözlemledi.

Çorum Ticaret Borsası üyesi aynı zamanda TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi olan Kayahan Boztepe borsanın tüccarlara bakan yönü hakkında öğrencilere bilgi vererek sorularını cevapladı.

Gezide öğrenciler kendilerine destek olan Sosyal Bilimler MYO Öğretim Görevlisi Fatih Şanöz, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Can Çabuk, Yönetim Kurulu üyeleri Kayahan Boztepe, Mehmet Akif Boyraz, Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, Genel Sekreter Funda Öztekin, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık ve Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Karakaş’a teşekkür ettiler.

(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim