Özejder Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Necmettin Ünal, okul öğretmenleri ve öğrencileri, Türkler İlkokulu ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri ile çeşitli oyunlar oynayıp birlikte eğlendiler. Türkler Köyü İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan halk oyunları gösterisi ise büyük beğeni topladı.

Özejder Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Necmettin Ünal programda yaptığı konuşmada, “Öğrencilerimizin sosyalleşmesine katkı sağlamak, sorumluluk duygusu vermek, yeni ilgi alanları hakkında duyarlılık, özgüven ve beceriler kazandırmak amacıyla toplum hizmeti çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda 9. sınıf öğrencilerimiz Türkler İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek burada öğrenim gören öğrencilerle eğlenceli vakit geçirdi. Bu tür çalışmalarımız devam edecek. Öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

TÜRKLER ÖĞRENCİLERİNDEN MEKTUP VAR

Türkler İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerini ziyaretten sonra Özejder Sosyal Bilimler Lisesi 9. Sınıf öğrencilerine duygu dolu mektup yazdı.

Türkler Ortaokulu 5/A sınıfı öğrencileri Göksu Şeval Gayretli, Şükriye Buyruk, 6/B sınıfı öğrencisi Kübra Gökçe mektubunda, “Hepinizi çok sevdik. Cıvıl, cıvıl insanlarsınız. Bizi cennetteymiş gibi hissettirdiniz” gibi ifadelerle mutluluklarını dile getirdi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim