Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, göreve yeni başlayan öğretim görevlilerine ve idari personele yeni görevlerinde ve çalışma hayatlarında başarılar diledikten sonra davete katılan tüm personele teşekkürlerini sundu.

Akademik ve idari personeli bir arada görmekten mutluluk duyduğunu belirten Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, SBMYO ailesi olarak birlik ve beraberliğin devam etmesi için bu tür organizasyonların önemli adımlar olduğunu ifade etti.

Konuşmasında 2016­2017 yılında yapılan eğitim-öğretim, reel sektörle işbirliği, değerler eğitimi, sertifika programları ve teknik geziler gibi etkinlikler hakkında bilgiler veren Işık, geçen yıl olduğu gibi bu eğitim-öğretim sezonu da son derece etkin ve verimli bir şekilde geçirdiklerini kaydetti.

Işık, SBMYO olarak önlerine başta üç artı bir sistemi olmak üzere gerçekleştirilmesi büyük önem arz eden hedefler koyduklarını Hitit Üniversitesi’nin ortaya koyduğu vizyon ve misyon doğrultusunda burada birlik ve beraberlik içerisinde bulunan bu güzel topluluk ile amaçlarına ulaşacaklarından emin olduklarını kaydetti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim