Çorum Doğa Okulları Kurucusu Haydar Etli; anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise bölümlerini barındıran kurumun önceki gün itibarıyla resmen onaylandığını belirterek, “3 Eylül tarihinde görkemli bir açılışın ardından yeni eğitim-öğretim yılına iddialı bir giriş yapacağız.” dedi.
Haydar Etli dün Halkla İlişkiler Koordinatörü Hülya Ayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özlem Güdek ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi.
Haydar Etli; Platin Eğitim Kurumları olarak 12 yıl önce eğitim sektöründe başladıkları yolculuklarına Doğa Okulları gibi bir markayı Çorum’a kazandırarak devam ettiklerini belirterek, “139. Doğa Okulu” olarak hayata geçirilen Çorum Kampüsü’nde yeni eğitim öğretim sezonu için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde, Çorum Kampüsü’nde bulunan Çorum Doğa Anaokulu, Çorum Doğa İlkokulu, Çorum Doğa Ortaokulu ve Çorum Doğa Anadolu Lisesi için Millî Eğitim Bakanlığı’ndan gerekli tüm onayların alındığını bildiren Haydar Etli, “Okullarımıza resmi olarak kayıt ve nakiller başlamış olup, Eğitim Öğretim Desteği almaya hak kazanan öğrenciler de 2 Eylül tarihine kadar nakil ve kayıt yaptırabilecektir.” diye konuştu.



“YENİLİKÇİ EĞİTİM ANLAYIŞI”
3 Eylül tarihinde görkemli bir açılış yapmayı plânladıklarını dile getiren Haydar Etli, Çorum Doğa Okulları hakkında şu bilgileri paylaştı:
“Doğa Okulları’nın yenilikçi eğitim anlayışını son teknolojiyle birleştiren Çorum Kampüsü, zengin eğitim materyalleriyle, teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak öğrencilerine mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme fırsatı tanıyor.
Toplam 11 bin metrekare bahçe ve 9 bin 500 metrekare kapalı alana sahip Çorum Kampüsü’nde, başta Düşler Atölyesi (üç boyutlu görsel laboratuvar) olmak üzere, ekoloji, drama, satranç, resim ve müzik sınıflarının yanı sıra kapalı spor salonu, yüzme havuzu, kütüphane, kafeterya, doğa store, idari ofisler ve çok amaçlı atölye bulunuyor. Mini bir hayvanat bahçesine de sahip olan okulda, 425 öğrenci kapasiteli yemekhane, 433 kişilik konferans salonu, fen ve bilişim laboratuvarları ve Vestel akıllı tahtaları ile donatılmış 40 derslik yer alıyor. Okulumuz tüm kademelerde ayrıcalıklı bir eğitim imkânı sunuyor.”



(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim