Parti binasında gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Zeki Oral ve beraberindeki muhtarlara nazik davranışları için teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, başta partilerinin kurucusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Genel Başkanları Binali Yıldırım ve partilerinin muhtarlara özel bir önem verdiğini hatırlattı.
AK Parti’nin kurucu Merkez İlçe Başkanı olduğunu, daha sonra ise 5 yıl süre ile İl Başkanlığı görevini yürüttükten sonra 10 yıl sonra yeniden İl Başkanlığı görevine geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım tarafından atandığını söyleyen Av. Mehmet Karadağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhtarlara verdiği önemin bilincinde hareket edeceklerini, köylerin yaşadığı sorunları gerek dernek gerekse muhtarlarla sürekli istişare halinde olarak hep birlikte çözeceklerini bildirdi.
Muhtarlarla yapacakları istişareler sonunda belirlenecek sorunların çözümü için il ve ilçe teşkilatları olarak gerek Valilik, gerek Özel İdare, gerek İl Genel Meclisi gerekse diğer kurumlarla irtibata geçerek sorunların çözümü noktasında gayret göstereceklerini anlatan Karadağ, köylerde eskiye oranla ciddi gelişmelerin yaşandığını, muhtarlarla birlikte güzel hizmetler yapmaya devam edeceklerini ama sorunların tamamen bitmediğinin de farkında olduklarını kaydetti.
“Gönül birlikteliği olduğunda çözülemeyecek sorun yok” diye konuşan Karadağ, konuşmasına şöyle devam etti; “Bu parti iktidar partisidir. Sorunları çözmeye çalışacağız. Bizler şikayet değil sorun çözme mevkiinde olduğumuzun bilincindeyiz. Yaşanan sorunları da sorumluluğumuzu da biliyoruz. Sorunların çözümünde her zaman muhtarlarla işbirliği ve istişare halinde olacağız” dedi.
Daha sonra söz alan Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Oral ise Mehmet Karadağ’a görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Çorum’da köy muhtarları olarak yaşanan sorunları her zaman Karadağ’a ileteceklerini ve iletişim halinde olacaklarını anlatan Oral, bunların çözümünde destek göreceklerine inandığını da sözlerine ekledi.
Toplantı sonunda basın mensuplarının yeni yönetimle ilgili sorularını yanıtlayan Karadağ, 50 kişilik İl Yönetimi ve Gençlik Kolları Başkanı ile yönetimi konusunda çalışmaların devam ettiğini, Kadın Kolları’nın da yeni yönetiminin birkaç gün içerisinde kamuoyuna açıklanacağını kaydetti. Karadağ, yeni yönetimde hizmet davasına daha çok çıkan kişilere ve yeni kişilere yer vereceklerini de sözlerine ekledi.


(Volkan SINAYUÇ)
 
Editör: TE Bilisim