Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili aday adayı Cengiz Atlas, Mart ayı içerisinde yapılacak olan ön seçim için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Milletvekili aday adayı Cengiz Atlas, dün de partinin önde gelen isimlerini ziyaret ederken, Bahabey Caddesi’nde de esnaf ziyaretlerini sürdürdü.
Cengiz Atlas ayrıca beraberinde bir ekiple birlikte Sungurlu’ya gitti. Burada Gezi direnişinde polis tarafından vurularak öldürülen Ethem Sarısülük’ün babası Muzaffer Sarısülük’le de karşılaşan Atlas bir süre sohbet etti. Baba Sarısülük’ün kendisinden taleplerini sorarak bir ihtiyacı olup olmadığını söylemesini isteyen Atlas’a Sarısülük’ün teşekkür ettiği gözlendi.
Sungurlu’da da vatandaşın ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Atlas, milletvekili olması durumunda yapacağı çalışmalar hakkında hem halkı hem de esnafları bilgilendirdi. CHP iktidarına her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğu bir dönemden geçtiğimizi ifade eden CHP Çorum Milletvekili aday adayı Atlas, CHP’nin sosyal adaleti savunan, gelir adaletsizliğinin karşısında olan ve bu ülkenin çimentosu bir parti olduğunu yineledi.
Kendisinin örgütlü mücadeleye inanan bir kişi olduğunu belirten Cengiz Atlas, “Bugün ülkemizde artık ne ekonomik ne de yönetimsel zaaflar konuşulmakta. Artık bu ülkede rejim tartışması yapılmaktadır. Bizler kapı kapı dolaşıp ülkenin demokratik ve sosyal durumunu ve çözüm önerilerimizi halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Genel seçimde sandıktan çıkacak sonuç sadece 4 yılın nasıl yönetileceği değil, halkımızın ihtiyaçlarının en üst seviyede nasıl karşılanacağının kararı olacaktır” dedi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim