AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a kutlama ziyaretinde bulundular.

31 Mart 2019 seçimlerinin başta Çorum olmak üzere ülkeye ve millete hayırlı olması temennisinde bulunan İl Başkanı Ahlatcı, Çorum’da AK Parti belediyeciliğin 17 yıldır devam ettiğini belirterek, “Hep birlikte bunun gururunu yaşıyoruz. Önceki dönemlerde görev alan belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getiren Belediye Başkanı Aşgın ise “Ortada bir başarı varsa bu İl Başkanı ve yönetimine aittir. Seçim dönemi boyunca güzel bir orkestra şefliği yaptınız. Seçime 2 ay kala yapılan atamanın ardından nitelikli ve kaliteli bir ekiple bu işi başarılı bir şekilde sonuçlandırdınız” ifadelerini kullandı.

Çorum’da gönül belediyeciliği yapacaklarının altını çizen Aşgın, “Kastamonu, Amasya, Sinop’ baktığımızda, Yozgat’ta da kıl payı kazanıldı, tüm bu çevre illere baktığımızda Çorum’da net bir başarı var. İl Yönetimi, Gençlik ve Kadın Kolları, Merkez İlçe Teşkilatı ve Milletvekillerimizle örnek bir birliktelik yaşandı. Bundan sonra aşkla, şevkle gece-gündüz çalışacağız. Halkımıza hizmetkâr olmanın dışında başka bir amacımız yok. Bu şehrin sorununa hep birlikte çözüm üreteceğiz” şeklinde konuştu.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim