Dün parti binasında gerçekleştirilen toplantıya Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve Ak Partili İl Genel Meclisi üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Karadağ, İl Genel Meclisi’nin önceki Meclis’ten aldığı hizmet bayrağını daha güzel noktalara getirdiğini belirterek, “İl Genel Meclisi, son 5 yılda görülmemiş hizmetlere imza atmıştır.” dedi.

Ak Parti iktidarında köylerin temel ihtiyaçlarının giderildikten sonra konfora dayalı hizmetlere ağırlık verildiğini kaydeden Karadağ, “31 Mart 2019’da yapılacak Yerel Seçimler için İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylık başvuruları bu akşam (Pazartesi) sona eriyor. Bu dönemde de eski dönemlerde olduğu gibi rekor sayıda adaylık başvurusu aldık. Partimize bu yönde yaşanan teveccüh, 31 Mart’ta da kahir ekseriyetle Ak Parti’nin iktidara geleceğinin göstergesidir.” diye konuştu.

Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığına İl Başkan Yardımcısı Avukat Murat Günay’ın getirildiğini hatırlatan Karadağ, grup toplantısında seçimler için görüş alışverişinde bulunacaklarını ve yol haritasını belirleyeceklerini sözlerine ekledi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim