Film, üç arkadaşın yol hikayesine odaklanıyor: Çocukluktan beri birbirinden ayrılmayan üç arkadaş Cem, Barış ve Volkan; Cem’in düğünü için Ankara’dan Denizli’ye doğru yola çıkmaya
hazırlanmaktadır. Fakat daha yolculuk başlamadan aksilikler başlar.
Düğüne yetişmek zorunda olan kahramanlarımızın başına türlü belalar gelirken, düğün evindeki krizler de komik ve macera dolu bir yol hikayesine eşlik edecektir. Bu eğlenceli ve komik yol hikayesinin sonu bir düğüne mi yoksa bir bilinmeze mi çıkacaktır?..
Terra Filmcilik adına filmin yönetmeni olan Yiğit Nalçacı, Çorum’un damadı ve Baro Başkanı Altan Akpınar’ın akrabası. Akpınar ve Nalçacı, TV 8’deki “Buyur Burdan Bak”ın oyuncusu Alper Baytekin ile birlikte dün gazetemizi ziyaret ederek, Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar ve Halkla İlişkiler Yönetmenimiz Selda Fındık ile film üzerine sohbet ettiler.
Filmin yönetmeni İnci Balabanoğlu Ahıska, senaristi Özgür Ağaoğlu, görüntü yönetmeni Uğur Kaplan. Müzikleri ise Gürsoy Tanç’a ait. Oyunculardan Fatih Al, film için özel bir şarkı besteledi. Ankaralı Hüseyin adıyla bilinen sanatçı Hüseyin Bural da, oyuncu olarak yer aldığı filmode “La bize her yer Angara” parçasını seslendirdi.


(Soldan sağa) Yapımcı Yiğit Nalçacı, Halkla İlişkiler Yönetmenimiz Selda Fındık, oyuncu Alper Baytekin, Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar ve Baro Başkanı Altan Akpınar.

(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim