Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ile beraberindeki bazı yönetim kurulu üyeleri Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.
Oda Başkanı Şahin ve beraberindeki heyetin ilk durağı Türkiye Büyük Millet Meclisi oldu. Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Hodul, Avni Karaman ve Halil Mumcu ile birlikte TBMM’ye giden Şahin, Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Tufan Köse ile görüştü.

DOSYA SUNDU
Çorum Milletvekili Uslu, Ceylan ve Kurt ile görüşen Oda Başkanı Tahsin Şahin, oda üyelerinin K1 ve C2 Belgelerine ilişkin yaşadığı sorunları dosya halinde vekillere sundu. Şahin, ayrıca, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse ile de görüşerek sorunları aktardı.

USLU VE KÖSE’YE AMİRLİK KUTLAMASI
Ziyaretlerde Çorum Milletvekillerini tebrik ederek görevlerinde başarılar dileyen Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Şahin, TBMM İdare Amirliği görevine yeniden seçilen AK Partili Salim Uslu ile CHP’li Tufan Köse’ye “Meclisi Çorumlular idare ediyor” şeklinde takılarak duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



CEYLAN VE KURT’A KOMİSYON TEBRİĞİ
Şahin ayrıca, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyeliğine seçilen AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyeliğine seçilen Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı da tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

BALCI VE AKÇA İLE KARŞILAŞTILAR
Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin öncülüğündeki heyet Meclis ziyaretinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri hemşerimiz Doç. Dr. Asım Balcı ile Çevre ve Orman Bakanlığı Müsteşarı hemşerimiz Prof. Dr. Lütfi Akça ile de karşılaşarak ziyaretleri onlarla birlikte yaptı.

APAYDIN’A ZİYARET
Oda Başkanı Şahin ile beraberindeki heyet, Ankara’da Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Fevzi Apaydın’ı da ziyaret etti. Ziyarette Şahin, Çorum şoför ve nakliyeci esnafının yaşadığı çeşitli sorunları Apaydın’a iletti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim