Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Şahin ile bazı yönetim kurulu üyeleri Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Fevzi Apaydın’ı ziyaret eden Şahin öncülüğündeki heyet, daha sonra TBMM’ye giderek AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile görüştü.

Son derece sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Oda Başkanı Şahin, şoför ve nakliyeci esnafının her türlü sorunu ile yakından ilgilenen Milletvekili Ceylan’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti. Tahsin Şahin, karşılaştıkları bazı sorunlara ilişkinde Ahmet Sami Ceylan’a bilgi de verdi.

Çorum heyetini mecliste ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Milletvekili Ceylan ise halkın yararına hizmet veren her meslek grubunun yanında olduklarını dile getirdi. Sivil toplum kuruluşlarının yasalarla düzenlenen görevler çerçevesinde üyelerinin memnuniyetlerini sağlayacak hizmetlerde bulunduklarını hatırlatan Ahmet Sami Ceylan, Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nın da kentin ticari, ekonomik ve sosyal gelişmesine katkı sağlayan önemli bir esnaf kuruluşu olduğunu ifade etti. Ziyarette, Oda Başkanı Tahsin Şahin’e Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Aykaç, Ercan Sözlü, Hüseyin Coşgun, Metin Hodul ve İrfan Türkmen ile Denetim Kurulu Üyeleri Müslüm Çakır ve Ahmet Tola eşlik etti.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim