ilgili açıklamalarda bulunan Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, “Esnaf odalarımızın bir üst çatısı olan birlik başkanlığımızın Mayıs ayında yapılacak olan olağan genel kurulunda Birlik Başkanımız Sayın Yalçın Kılıç’ı desteklemeye karar verdik. Bu kararımızın sonuna kadar arkasında duracağız. Birlik başkanlığı seçiminin ilimize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz” dedi.

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odasında ilçelerde faaliyet gösteren şoförler odalarının temsilcileriyle bir araya gelen Tahsin Şahin, “Mayıs ayında yapılacak olan birlik başkanlığı seçiminde Çorum’daki şoförler ve taksiciler odaları olarak mevcut ÇESOB Başkanımız Yalçın Kılıç’a tam destek vereceğiz. Kendisinin yeniden birlik başkanı olmasını canı gönülden arzu ediyoruz” diye konuştu.

TAKSİCİLER ODASI “YALÇIN KILIÇ” DEDİ

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’a birlik seçimlerinde tam destek vereceklerini açıklayan şoförler odaları ve başkanları şöyle:

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Çorum Taksiciler Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Sungurlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hacı Karatekin, Alaca Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Duran Ongu, İskilip Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Abdurrahman Uysal, Kargı Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Camcı, Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Bilal Karatağ ile Bayat Şoförler ve Esnaf Odası Başkanı Nazmi Kızmaz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim