Sosyal sorumluluk projelerinde gösterdiği büyük duyarlılıkla dikkat çeken Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası örnek bir çalışmaya daha imza attı. ‘Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır’ sloganıyla hareket eden Türk Kızılay’ı ile Şoförler Odası kan bağışı kampanyası başlattı. Kamyoncular Garajı ve Nakliyeciler Sitesine kurulan kan bağışı alanında Türk Kızılay’ının beş kişiden oluşan uzman personeli duyarlı kan bağışçılarının büyük ilgisi ile karşılaştı.

Ramazan ayında yaşanan kan sıkıntısına çözüm olmak amacıyla başlatılan kan toplama kampanyasına Şoförler ve Nakliyeciler Odası üyelerinin ilgisi yoğun oldu. Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, kan bağışında bulunmanın hayat kurtarmanın yanı sıra sağlık açısından büyük önemi olduğunu ifade ederek; "Kızılay tarafından gerçekleştirilen kan bağışı kampanyalarına bizlerde zaman zaman üyelerimizle birlikte destek veriyoruz. Kan bağışında bulunarak, birçok insanın hayatını kurtaran çok kıymetli üyelerimize gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

“KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ İHTİYAÇTIR”

Kızılay’ın ‘Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır’ sloganına dikkat çeken Tahsin Şahin, “Gerçekten kan, kaynağı insan olan bir maddedir. Temini tamamen gönüllülük esasına dayanır. Hayati bir öneme sahip olan kan için Türk Kızılay’ı sürekli kampanyalar düzenliyor. Daha önce kan bağışı kampanyalarına destek veren üyelerimiz bu kez de Ramazan öncesi bu kampanyayı destekledi” şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim