Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ile yönetim kurulu üyelerinin siyasi partilerdeki son durağı Cumhuriyet Halk Partisi oldu.
Geçtiğimiz hafta AK Parti İl Başkanlığına seçilen Avukat Rumi Bekiroğlu ile MHP İl Başkanlığına seçilen Avukat Bekir Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ile yönetim kurulu üyeleri, CHP İl Başkanlığı görevine getirilen Gürsel Yıldırım’a da tebrik ziyaretinde bulundu. Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanvekili Arap Ali Altunkeser ile Yönetim Kurulu Üyesi Recep Gökgüney’in de katıldığı ziyaret sırasında konuşan Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, CHP İl Başkanlığı görevine getirilen Gürsel Yıldırım’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
“Çorum hepimizin ortak paydası” diyen Tahsin Şahin, oda olarak tüm siyasi partileri eşit gördüklerini, Çorum’un çıkarı ve menfaatleri doğrultusunda yapılacak her çalışmaya katkı sunmaya hazır olduklarını bildirdi.

ZOR BİR GÖREVİNİZ VAR
CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım ise Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Parti olarak şoför ve nakliyeci esnafını önemsediklerini ifade eden Gürsel Yıldırım, “Gerçekten zor bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bizim bakış açımız şöyle, bir doktor, bir asker ne kadar önemliyse şoför ve nakliyeci esnafımız da o kadar önemlidir. Her zaman şoför ve nakliyeci esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim