Bayramlaşma törenine Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Oda Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda oda üyesi kamyoncu ve nakliyeci esnafı katıldı. Ev sahibi Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, bayramlaşma töreninde kısa bir konuşma yaparak, oda üyeleri ve tüm Çorum halkının Kurban Bayramını kutladı.

BAŞKANDAN BİRLİK MESAJI
Şahin, yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, “Biz diyoruz ki Çorum’da her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Onu korumak kollamak durumundayız. Eğer birlik ve beraberliğimizi bozarsak bu güveni, bu barışı elde etmemiz mümkün değildir” dedi. Yoğun ilginin olduğu bayramlaşma töreninde misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Görev başında olan polisler unutulmadı
Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, bayramlarda bile görevi başında olan emniyet mensuplarını ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Tahsin Şahin, beraberinde Oda Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Çarşı Polis Karakolu’nu ziyaret etti. Burada, görev başında olan polis memurları ile bayramlaşan Tahsin Şahin, daha sonra Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şubesi, Bahçelievler Polis Karakolu ve Bölge Trafik Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek polislerle bayramlaştı.



GÜVENLİK GÜÇLERİNE TEŞEKKÜR
Çorumluların bayramlarını huzurlu bir ortamda geçirmeleri için görevi başında olan emniyet ve jandarma mensuplarının her türlü övgüyü hak ettiklerini kaydeden Şahin, “Çorumlu hemşerilerimizin huzurlu bir bayram yaşaması için olağanüstü tedbirler alıp, halkın yoğun olduğu bölgelerde kuş uçurtmayan emniyet ve jandarma mensuplarımıza minnettarız” dedi.

BAYRAMDA ESKİ BAŞKANA VEFA ZİYARETİ
Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ile yönetim kurulu üyeleri, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası eski başkanlarından Hasan Güleryüz’ü Kurban Bayramı’nda da unutmadı. Oda Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte odanın eski başkanı Hasan Güleryüz’ü ziyaret eden Tahsin Şahin, odaya büyük emeği geçen Güleryüz’ün bayramını kutladı. Samimi ve anıların tazelendiği ziyarette konuşan eski Başkan Hasan Güleryüz, çok sayıda üyesi bulunan Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanlığı yapmanın büyük bir onur ve sorumluluk taşıyan görev olduğunu belirterek, Tahsin Şahin ve ekibine anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim