Kamyoncular Garajında gerçekleştirilen aşure dağıtımı sırasında konuşan Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir ay olduğunu belirterek, “Dağıtımını gerçekleştirdiğimiz aşurenin kardeşlik ve barışa hizmet etmesini temenni ediyorum” dedi. Şahin, aşurenin herkesin ortak değeri olduğunu vurgulayarak, “Biz de oda olarak ilk kez yaptığımız aşure dağıtımı ile bu geleneği yaşatarak oda üyelerimize aşure dağıtıyoruz. Muharrem ayı vesilesiyle toplumsal barışın ve kardeşliğin daha sağlam temellere oturmasını diliyorum. Aşure günü dolayısıyla bir arada bulunduğumuz tüm oda üyelerimizin ve saygı değer Çorumlu vatandaşlarımızın Muharrem ayını en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE’NİN ÖRNEK TESİSLERİNDEN BİRİ”

Şahin, ayrıca, Türkiye’nin örnek tesislerinden biri olan Kamyoncular Garajı ve Nakliyeciler Sitesi’nin Çorum’a kazandırılmasında büyük emekleri olan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti. Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası tarafından işletilen garajın Türkiye’de örnek gösterildiğini ifade eden Tahsin Şahin, oda üyelerine en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını dile getirdi.

AŞURE DAĞITIMINA BAŞKAN DA KATILDI

Kamyon Garajı ve Nakliyeciler Sitesi’nde düzenlenen programa Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu ve Turhan Candan’da katıldı. Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise Muharrem ayının Müslümanlar için özel bir ay olduğunu belirterek, “Arapların kültüründe birbirleriyle kavga etmedikleri, savaşmadıkları üç ay vardır. Onlardan birisi de Muharrem ayıdır. Muharrem ayının insanlık tarihinde çok önemli olaylara şahitlik ettiği bilinmektedir” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim