Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanya kapsamında Kızılay Kan Alma Aracı, Kamyoncular Garajı ve Nakliyeciler Sitesi bahçesinde konuşlandırıldı. "Kan acil ihtiyaç değil, sürekli ihtiyaçtır" sloganıyla başlatılan kampanyaya şoför ve nakliyeci esnafının ilgisi yoğun oldu.
Sosyal sorumluluk projelerinde gösterdiği büyük duyarlılıkla dikkat çeken Şoförler ve Nakliyeciler Odası, örnek bir çalışmaya daha imza attı. ‘Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır’ sloganıyla hareket eden Türk Kızılay’ına şoför ve nakliyeci esnafından büyük destek geldi.
“VATANDAŞLIK GÖREVİMİZ”
Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, sağlığı kan vermeye müsait olan her insanın kan bağışı kampanyalarına destek vermesi gerektiğini ve bunun da önemli bir vatandaşlık görevi olduğunu söyledi. Şahin; “Kan hayattır, kaynağı yalnızca insandır ve bağış dışında başka hiçbir temin yöntemi de bulunmamaktadır. Bu bilinçle Çorum’un en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olarak bizler de hayati önem taşıyan bu denli önemli bir kampanyaya asla kayıtsız kalamazdık. Türk Kızılayı’nın, her geçen gün artan kan ihtiyacını karşılamak için verdiği çalışmalara katkı sunmanın yanı sıra, toplumda kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğu konusunda farkındalık oluşturmak ve kan ihtiyacı olanlarla bağışçılar arasında bir gönül köprüsü kurmak amacıyla düzenlediğimiz bu kampanya inşallah sürekli ve bilinçli bağışçı sayısının artmasına vesile olacaktır” şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilisim