Göreve geldikleri günden itibaren disiplinli, dürüst ve şeffaf bir yönetim modelinden asla taviz vermeyeceklerinin altını çizen Eker, “Çıkmış olduğumuz bu yolda, şoför esnafımız için profesyonel bir çalışmayla hareket ederek, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Şoför esnafımızı kesinlikle hak ettiği düzeye ulaştırarak, odamızı Türkiye’de parmakla gösterilecek bir Şoförler Odası yapacağız” dedi.

Çorumlu şoför esnafına daha kaliteli ve daha iyi bir hizmet vermek için yola çıktığını dile getiren Hasan Eker, “Mesleğimizin sorunlarını iyi biliyorum. Çözümü için yola çıktım. Şoförlük mesleğini icra eden arkadaşlarımın desteğiyle Oda Başkanı olmak istiyorum. Kaliteli hizmet için değişimin şart olduğuna inanıyoruz. Tecrübeli ve deneyimli bir ekip ile yola çıkıyoruz. Birliktelik, ortak hareket ve güçlü camia ile çözülemeyecek sorun yoktur. Şoför esnafımızın hak ettiği saygınlığı ve değeri kazanması için ekibimle birlikte bu kutsal göreve talibim.

Şoför arkadaşlarım beni layık görüp başkanlık görevini bana verirlerse bende Şoförler ve Nakliyeciler Odası ile şoför esnafı arasındaki iletişim eksikliğini gidereceğim ve onların haklarını en iyi şekilde koruyarak yetkili makamlara taşıyacağım. Mağdur olan şoför esnafım olursa onların yararına olan her türlü engeli aşarak refaha ve huzura kavuşmalarını sağlayacağım. Çünkü bende yıllar öncesinde çekirdekten yetişme bu mesleği icra ediyorum. Onun için benimde bu mesleğin içinde olduğumu herkes iyi bilmektedir. Onların derdini ve sorunlarını ancak ben bilirim. Söz veriyorum ki seçildiğim zaman Şoförler Odası olarak çağın getirdiği yeniliklerle donatılmış bir hizmet anlayışı yaratacağım” şeklinde konuştu.

Mevcut Oda yönetiminin sunduğu hizmetleri daha ileriye taşıma konusunda kararlı olduklarını anlatan Eker, “Odamızı daha iyi temsil etmek ve odayı daha iyi koşullara taşımak tek gayem olacak. Çıktığım bu yolda tüm esnaf arkadaşlarımızın desteğini bekliyorum. Şimdiden şeffaf, demokratik bir seçim olmasını ve kazananın ise şoför esnafının olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim