Türkiyeyi karış karış gezen ve her gittiği yerde  Otobüse taktığı kameralarla  canlı yayın yaparak  takipçileri ile paylaşan Erhan Çelik, Çorum’da mola verdi.  Bahçelievler Mahallesi Dumlupınar Caddesi üzerinde otobüsünü park eden Çelik,  Termometrelerin eksi 11 dereceyi gösterdiği kentte otobüsün içerisindeki sobayı yakıp ısınmaya çalıştı.

Canlı yayın yaptığı otobüsü aynı zamanda eve dönüştüren  ve gittiği yerlerde tıpkı bir karavan gibi kullanan Çelik, “Yolcu otobüsünü canlı yayın aracına dönüştürerek Türkiye’yi karış karış geziyorum.  Gittiğim her yerin eşsiz güzelliklerini otobüse taktığım kameralarla  canlı yayın yaparak  takipçileri ile paylaşıyorum. Benim dünyam bu otobüsün içi, amacım  ülkemizin bilinen ve bilinmeyen doğal güzelliklerini hem ülkemizde hem dünyada tanıtmaya çalışmak ve takipçilerimize canlı olarak izletmektir. Pek çok  bölgede  ben bunları yaptım. İlgi oldukça yoğun.

Ülkemizde çok soğukta  bir hava var. Bende ısınmamak için tüm tedbirleri aldım.  Otobüsün içerisinde soba yakarak ısınmaya çalışıyorum. Sabanın yandığını görenler önce şaşırıyor. Hatta zaman zaman polis ekipleri de gelip kontrol ediyorlar.

Yaz kış tüm Türkiyeyi dolaşıp aracımdan yayın yaparak  yöre hasreti çekenlerin hasretini dindirmeyi sürdüreceğim” dedi.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim