Oda Konferans Salonu’nda dün gerçekleştirilen seminere, Ankara SMMMO Başkanı, hemşehrimiz Ali Şahin, Ordu SMMMO Başkanı Bahadır Baş, Çorum SMMMO Başkanı Ali Can Doğan ve AKP Oğuzlar Belediye Başkan Adayı ve eski Çorum SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım’ın yanı sıra çok sayıda meslek temsilcisi katıldı.

Etkinlikte birer selâmlama konuşması yapan Ankara SMMMO Başkanı Ali Şahin ve Çorum SMMMO Başkanı Ali Can Doğan, muhasebeci ve mali müşavirlerin meslekî sorunlarının çözümü noktasında parti farkı gözetmeksizin siyasette daha fazla yer almalarının avantaj sağlayacağını dile getirerek, bu bağlamda Oğuzlar Belediye Başkan Adayı olan eski Çorum SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım’ı tebrik ettiler.

Daha sonra Ankara SMMMO Eğitmeni Atakan Kayataş, “İş Mahkemeleri ve Yargıtay Kararları Işığında İşyeri Kayıt ve Belgelerinin İncelenmesi - İşyeri Uygulamaları” konulu bir sunum yaptı.

Atakan Kayataş sunumunda; belgelerin incelenmesi, fazla mesai, UBGT ve hafta tatil çalışmaları, tazminatlar, ücret bordroları, ibranameler ve meslek mensuplarının sorumlulukları konularında bilgi paylaşımında bulunarak, katılımcıların sorularını yanıtladı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim