İftar yemeğine İl Defterdarı Durak Sercan, TÜRMOB Genel Saymanı Emre Kartoğlu, SMMMO Başkanı Ali Can Doğan, Tokat Oda Başkanı Turan Çelik, Amasya Oda Başkanı Mesut Yaşar Aksöz, Samsun Oda Başkanı Hayrul Kayar, İşkur İl Müdürü Ali Şahan,Ticaret İl Müdürü Fikret Yıldırım, Çorum Eczacı Odası Başkanı Sönmez Çalışkan ve meslek mensupları katıldı.

İftar yemeğinde konuşan SMMMO Başkanı Ali Can Doğan, ramazanın tüm insanları barış çerçevesinde toplamasını diledi. Bu ayda yapılan tüm duaların kabul edileceğinin bildirildiğini belirten Doğan, oruç süresince aç kalan insanların hissettiği duyguların hissedildiğini, doymak bilmeyen nefsi dizginlediğini ve paylaşmayı sağladığını vurguladı. Bu ayda yapılan hayır ve hasenatların sevabının da diğerlerine göre kat ve kat fazla olduğunu anlatan Ali Can Doğan, vefat eden meslek mensupları ile şehitlere Allahtan rahmet diledi.

Misafir oda başkanlarının konuşmalarının ardından kürsüye gelen İl Defterdarı Durak Sercan da zor bir görev yaptıklarını ve bu görevin içinde meslek mensuplarının da bulunduğunu anlattı. Sercan, “Hesapla kitapla iş görüyoruz büyük bir sorumluluğumuz var” dedi.

TÜRMOB Genel Saymanı Emre Kartoğlu ise konuşmasında bu ayın sonuna doğru yoğun bir eğitim programı düşündüklerini anlattı. Meslek mensuplarımızın eşlerinin de büyük bir özveri içerisinde olduğunu belirten Kartoğlu. “Kamu gelirlerinin toplanmasına aracılık ediyoruz. Mali müşavirler olmadan vergi toplanamıyor. Eşlerimiz olmasa bu kutsal görevi yerine getirmekte zorlanırız. Onların desteği ile daha güzel işler yapacağız” dedi.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim