Gomşu Kafe’de gerçekleştirilen kahvaltıya SMMMO Başkanı Ali Can Doğan, SMMMO Yönetim kurulu üyeleri, HGYD Başkanı Birkan Demirci ve Çorumda görev yapan basın mensupları katıldı.

Kahvaltıda konuşan Ali Can Doğan, basının kendileri için önemli olduğunu belirterek, “Basın bizim gözümüz, kulağımız ve sağlıklı haber almamızı sağlayan en önemli kuvvet. Basın mensupları bizim faaliyetlerimizi duyurmada gece, gündüz çalışan, mesai kavramı gözetmeyen emektarlar” dedi.

Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın gelişmenin sağlanmasında önemli yeri bulunduğunu, iletişim ve buna bağlı olarak ta etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazeteciliğin insanlara haber ve bilgi akışı sağlama için çok yönlü bir görev yerine getirdiğini ifade etti. Doğan, “Bu önemli görevi yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yerine getiren gazetecilerimizin, vatandaşları bilinçlendirmek ve her konuda haber etmek için verdikleri mücadele takdire şayandır” dedi.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim