Ahmet Bölükbaş ve Osman Tavlı bu kapsamda Çağrı Vakfı ile kısa adı TEMAD olan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Çorum Şubesi’ne nezaket ziyaretinde bulundular.
Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık ile Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanı Aziz Döngel’in de eşlik ettiği dünkü ziyaretlerde Bölükbaş ve Tavlı, 13 yıllık AKP iktidarıyla Türkiye’nin her alanda kötüye gittiğini belirterek, “Bu sorunların üstesinden gelecek yegâne güç Millî İttifak’tır.” dediler.
Saadet Partisi Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Bölükbaş, 54. Erbakan Hükûmeti’nin yaptığı olumlu hizmetlerin henüz hafızalarda tazeliğini koruduğunu belirterek, şu görüşleri dile getirdi:
“Cumhuriyet tarihinde bugüne kadar 1 dolar borç almadan ilk defa denk bütçe yaptık. O dönemin sarı sendikaları güya Erbakan Hükûmeti’ni zora sokmak için memur maaşlarına ve asgari ücrete yüzde 35-40 oranında artış talep etmişlerdi. Oysa biz o dönemde yüzde 102.5 zam yaparak tüm kesimlerin yüzünü güldürmüştük. Slogan atmakla Millî olunmaz. Millî olmak için dışa bağımlılığı ortadan kaldırmak, kendi öz benliğimize sarılmak gerekir. ABD ve AB sevdasını bir kenara bırakarak, milletimizin inancına yönelmemiz ve yeniden İslâm Birliği’ni harekete geçirmeliyiz. 28 Şubat döneminde Ordumuz ile halkımızın arasını açmak isteyen dış mihrakların oyununa gelmedik. O dönemde cennet mekân Erbakan Hocamız, ‘Bu olay aslında tarihin akışı içerisinde fevkalade basit bir olaydır.’ diyerek halkımızı sükunete davet etmiş ve ülkenin birlik, bütünlük ve huzurunu korumasını bilmiştir.”
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Çağrı Vakfı Başkanı Hamit Gökgöz ve TEMAD Çorum Şube Başkanı Ertan Karabıyık ise Millî İttifak adaylarına 7 Haziran Seçimleri’nde başarı dileklerini ilettiler. (Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim