Şehit babası Adem Yeşildağ, İl Başkanı Mehmet Karadağ ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Devletimizin ve sizlerin biz şehit ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanında yer aldığını bilmek bizleri onurlandırmaktadır. Devletimiz ve sizler bizleri biran olsun yalnız bırakmadınız, Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin. Ülkemizi hain oyunlara karşı koruyan ve onlarla mücadele eden başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm güvenlik güçlerimize kudret versin” dedi.

İl Başkanı Karadağ ise, “Şehit ailelerimizin her an emrinde ve her an yanlarındayız. Göreve geldiğimiz ilk gün yönetim kurulu üyelerimiz arasından parti tüzüğümüz gereği oluşturulması gereken komisyonlar haricinde il teşkilatları arasında bir ilki daha gerçekleştirerek Şehit Aileleri ve Gaziler Komisyonunu kurduk. Bunu yapmamızdaki amaç ülkemiz ve milletimiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz ile daha yakından ilgilenmektir.

Bizler sizlere can borçluyuz. Vatanımız, milletimiz, bayrağımız ve ezanımız için şehit düşmüş kardeşlerimizin her zaman duacısıyız. AK Parti ailesi olarak bu ülkenin ayakta durmasına vesile olan, çocuklarımız ve bizler için her an her yerde göreve hazır olan güvenlik güçlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Şehadet şerbetini içen kardeşlerimizin Allah şehadetlerini kabul etsin. Bizde bu dava bilinci ve ülke sevdası olduğu sürece bizlerde ülkemizin namusu ve geleceği için canlarımızı seve seve feda etmeye hazırız. Bu bilinç ve inançla ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için elimizden geleni gece gündüz yılmadan yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyarette şehit Nurullah Yeşildağ ve tüm şehitlerimiz için il yönetim kurulu üyesi Haşim Avcı dua ederken, şehit ailesine İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ tarafından Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim