AKP İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Sosyal Politikalar Birim Başkanı Fatma Melek Yılmaz ve Gülabibey Mahalle Teşkilatı mensuplarıyla birlikte ev ve işyeri ziyaretlerinde bulunan genç aday, yurttaşlardan 24 Haziran Seçimleri için destek istedi.

Halkın sıkıntılarını dinlemeye her zaman hazır olduklarını belirten Serap Yıldırım, “Sizin desteğinizle biz daha da güçleneceğiz. Durmak yok, sizinle birlikte bu yolda ilerleyeceğiz.” dedi.

ŞEHİT AFŞAR’IN ACILI ANNESİNE TAZİYE

Milletvekili Adayı Yıldırım ve beraberindekiler ayrıca geçtiğimiz Nisan ayında Şırnak’ın Bestler-Dereler bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen Baki Afşar’ın Gülabibey Mahallesi’nde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Anne Nurdan Afşar’ın acısını paylaşan Yıldırım, “Şehitlik şerefli bir makamdır. Bu hain terör olayları inşallah en kısa zamanda bitecek, bu acılarımız sona erecek. Size her konuda destek olacağız. Bu bize düşen hem vicdanî, hem kanunî, hem de insanlık görevimiz. Şehitlik mertebesine ulaşan kardeşimize Cenab-ı Mevlâ’dan sonsuz rahmet diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Anne Nurdan Afşar ise oğlunun askerliğinin bitmesine 12 gün kala şehit haberiyle yıkıldıklarını belirterek, “Heyecanla onu beklerken bu kötü haberle yıkıldık. Bu acı tarif edilemez.” dedi.

AKP İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ise “Akan kan bizim kanımızdır, şehit düşen bizim evladımızdır. Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Bu ülkeyi bölmeye çalışanlara alet olanların bu gerçeği görmesi, yanlış yoldan vazgeçmesini Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak varlığımızı sürdürmemizin hepimizin menfaatine olduğunu anlamalarını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim