24 Haziran Seçimleri’nin huzur ve kaos arasında yapılan bir tercih olduğunu kaydeden Ceylan, “Bu seçimde halkımızın önünde iki seçenek vardı. Ya huzuru tercih edecekti ya da Türkiye yeni bir kaos ortamına sürüklenecekti. Halkımız oynanan oyunları gördü ve vatanına sahip çıktı. AK Parti’nin başarısının içinde emek, hoşgörü ve sevgi vardır. Bizim derdimiz büyüktür. Çünkü bizim tek derdimiz Çorum’dur, derdimiz milletimize hizmet etmektir. Her seçimin bir öncüsü vardır. Seçimlerimizin vazgeçilmez öncüsü ise kadınlarımızdır. 24 Haziran’da nasıl kadınlarımız sayesinde başarı elde ettiysek, yine önümüzdeki yerel seçimde de kadınlarımız sayesinde 14 belediyemizi de Ak kadrolar ile buluşturacağız. Önemli olan insanımıza dokunmak ve gönlüne girebilmektir.” diye konuştu.

Çorum’u sağlık alanında bölgenin merkezi yapma adına çalıştıklarını tekrarlayan Ceylan, “Yakında Diş Hastanemizi de yapıp halkımızın hizmetine sunacağız. Ama biz bununla da yetinmedik bir de Çorum’a Diş Fakültesi açılması için girişimlerde bulunduk. Şu anda Çorum’ua gelecek olan profesör ve doçentlerimizi ayarladık. Bu hizmetlerle birlikte halkımız diş tedavisi için asla başka illere sevk alarak gitmek zorunda kalmayacaktır. Şu anda Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi dışarıdan yüzde 35 sevk alır hâle geldi. Çorumumuza Onkoloji bölümünü de açtığımız da bölgenin parlayan yıldızı olma hedefimizi gerçekleştirmiş olacağız.” şeklinde konuştu.

24 Haziran Seçimleri’nde elde edilen başarıdan ötürü tüm teşkilat mensuplarını tebrik eden Milletvekili Ceylan, “24 Haziran’da Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy oranıyla büyük bir başarıya imza atan Ak Parti Çorum Teşkilatı tarih yazmıştır. Tarih de bu başarıya imza atanları yazacaktır.” ifadesini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim