Aykaç Alüminyum, şimdi, cam balkon kapatma sistemleri ve kendinden perdeli cam balkon üretiminde “yenilikçi marka” olarak Türkiye pazarında haklı bir ün kazanan Winperax’ın bayiliğini alarak, sektöründe çıtayı çok daha yükseğe çıkardı.

“Siz hayal edin, biz gerçekleştirelim” sloganıyla ürün yelpazesini ve hizmet sınırlarını her geçen gün daha da genişleten Aykaç Alüminyum, artık Çorum dışında da, ülkenin çeşitli yerlerinde iş yapmaya devam ediyor.

Alüminyum profil, alüminyum levha, alüminyum ve panjur aksesuarları, plastik lambri, C.60 profil, giydirme cephe profil, kolon kaplamaları alanlarında hizmet verdiklerini belirten Ahmet Aykaç, tüm bu ürünlerin tamir ve tadilatını, parça değişimlerini de yaptıklarını, tüm yedek parçaların ellerinde bulunduğunu söyledi.

Hızlı ve kaliteli servis ile müşteri memnuniyetinin birinci ilkeleri olduğunu vurgulayan Ahmet Aykaç, “Kaliteli ürünlerimizi titiz hizmet anlayışımızla harmanlayıp müşterimize sunuyoruz. Vizyonumuz yenilikçilik ve kalite. Çeşit zenginliğimizi görmelerini herkese tavsiye ederiz.” diye konuştu.

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim