Urfalı Kazım Çiriş ve arkadaşlarının sahne aldığı ve iki gün süren gösteriyi çok sayıda Çorumlu izlerken vatandaşlar türkü eşliğinde hazırlanan çiğ köftelerden de tatma fırsatı buldu.
Sıra gecesine, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve eşi Halime Gül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Zabıta Müdürü Mustafa Kanat, Belediyespor yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Şanlıurfa yöresi başta olmak üzere birbirinden güzel türkülerin seslendirildiği sıra gecesi, adeta türkü şölenine dönüştü. Söylenen yöresel türkülere vatandaşlar da eşlik etti.
Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, konser sonunda Kazım Çiriş’e Çorumspor atkısı takarak çiçek verirken, Kazım Çiriş ve ekibine teşekkür eden Gül, "Bizlerin adını bile duymadığımız türküleri Kazım Bey hiç takılmadan söylüyor. Gerçek sanatçı böyle olur. Belediye olarak 2009'dan beri çok iyi çalışıyoruz. Biz kültür ve sanatın olmazsa olmaz olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle belediyemiz sürekli olarak kültürel içerikli programlar düzenliyor. Bu programları Çorumlular takdir ediyor." dedi.
Çorumluların beğenisini kazanan Kazım Çiriş Saz Grubu'nun hazırladığı sıra gecesinin sonunda konuklara çiğ köfte ve ayran ikram edildi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim