42 yıllık bir geçmişi bulunan Sinpaş güvencesiyle bir başarı öyküsüne dönüşen Sinpaş GYO, 2016 yılında aldığı 13 ödülle gayrimenkul sektöründeki öncülüğünü taçlandırdı. Sinpaş GYO, ulusal ödüllerin yanı sıra uluslararası platformlarda da birçok saygın ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

5 dalda Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’ne (EuropeanPropertyAwards) layık görülen Sinpaş GYO,Avrupa ve Amerika’nın prestijli kuruluşlarından da satış, ciro, proje geliştirme, mimari ve pazarlama alanlarında ödüller alarak, toplam 13 ödül ile rekor kırdı. 42 sene önce genç bir mühendisin müteşebbis ruhu ile kurduğu Sinpaş, bugün gayrimenkul sektöründe en köklü kurumlarından biri olmayı da başardı. Kurulduğu yıllardaki felsefesi sadece ev yapmak olan Sinpaş, 1980’li yıllarda sahil bölgelerinde yaptığı evleri Ankara, İstanbul gibi metropollerde satarak farklı bir pazarlama stratejisi izledi. Böylece pek çok sektörel ilkte olduğu gibi konutu bir ürün olarak pazarlamanın fikir babası da SİNPAŞ oldu.

Yenilikçi, özgün ve kazandıran projelere imza atarak yükselen Sinpaş GYO’nun 2016 yılında aldığı ödüller arasında satış, ciro ve proje geliştirme ödülleri de yer aldı. Ülkenin en saygın ekonomi dergilerinden Capital ve Ekonomist Dergisi, Sinpaş GYO’yu‘Real EstateAwards’da 3 dalda ödüllendirdi. Sinpaş GYO, sektörde ciro ve proje bazında en çok satış yapan ve en çok proje geliştiren kuruluşlar arasında yer aldı. Bu yıl ayrıca Astrid Pazarlama Ödülü ‘En İyi Wellcome Kit’, Summit Marketing EffectivenessAwardsQueen Central Park-En iyi Web sitesi ve Aydos Country- Facebook Canvas modeli Platinum ödülleri de yine Sinpaş GYO’nun oldu.

Bu kapsamda Sinpaş’ın aldığı ödüller şu şekilde: “1-Astrid  Pazarlama Ödülleri – MoreCard – Bronz Ödül – En İyi Wellcome Kit; 2- Capital & Ekonomist – Real EstateAwards – Ciro bazında en çok satış yapan 4.lük ödülü; 3- Capital & Ekonomist – Real EstateAwards – Proje bazında en çok satış yapan 4.lük ödülü; 4- Capital & Ekonomist – Real EstateAwards – En çok proje geliştiren 7.lik ödülü; 5- EuropeanPropertyAwards – Aydos Country – En iyi web sitesi; 6- EuropeanPropertyAwards – Ege Vadisi – En iyi iç dekorasyon; 7- EuropeanPropertyAwards – Queen Central Park – En iyi Konut Geliştirme; 8- EuropeanPropertyAwards – Queen Central Park – En iyi Kule Mimarisi; 9- EuropeanPropertyAwards – Queen Central Park – En İyi Yüksek Bina Mimarisi; 10- Summit Marketing EffectivenessAwards- Queen Central Park- En iyi Web sitesi; 11- Summit Marketing EffectivenessAwards- Aydos Country- Facebook Canvas modeli Platinum ödül; 12- Interactive Media Awards-Üstün Başarı Ödülü-Aydos Country-Web Sitesi; 13- Interactive Media Awards-Best In Class-Sınıfının En İyisi-Queen Central Park-Web Sitesi”

(Selda FINDIK)

Editör: TE Bilisim