Sinop Açık Cezaevi bünyesinde, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) öncülüğünde, kamu ve özel sektör işbirliğiyle 1 milyon dolarlık bir bütçeyle tekstil fabrikası kuruldu.
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamaya göre, Çorum C.Başsavcı Vekilliğinden kısa süre önce Sinop Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Ozan Kaya’nın desteği ile hayata geçirilen projenin, Türkiye genelinde yaygınlaştırılması planlanıyor.
MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın da katılımıyla Pazartesi günü gerçekleştirilen açılış törenine, Sinop C. Başsavcısısı Ozan Kaya’nın dostları; Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özbayram ve işadamı Ahmet Ahlatcı da katıldı.
Çorum’da görev yaptığı süre içerisinde iş dünyası ile diyalog halinde başarılı çalışmalar yürüten Ozan Kaya, göstermiş olduğu üstün başarıdan ötürü Sinop Başsavcılığı’na atanmıştı.
Başsavcı Kaya, Sinop ilinde de MÜSİAD Çorum Şubesi ile birlikte Türkiye’ye örnek olacak mahiyette bir projeye imza attı.
Editör: TE Bilisim